Тамақтандыру » Страница 13 » «Ө.Жолдасбеков атындағы №9 IT лицейі»
Шымкент қаласы білім басқармасының
«Ө.Жолдасбеков атындағы №9 мектеп-лицейі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7252) 53-92-76
Есепші бөлімі:
+7(7252) 53-58-00
Нашар көрушілер
нұсқасы
Ыстық тамақ  туралы
06
мамыр
2024
Ыстық тамақ туралы
Тамақ әзірлейтін бөлімінде  білікті аспаздар жұмыс істейді, тамақтандыру блогы санитарлық жағдайға сай; Тәуліктік сынама алынған тоңазытқышта  сақталынған.  Ас дайындау технологиясы мен азықтың суықтай өңделуі, тағам өнімдерін сақтау шарттары және мерзімдері қадағаланылады. Күнделікті  дайындалған тағам ас мәзіріне сәйкес келеді.
Ыстық тамақ
03
мамыр
2024
Ыстық тамақ
Асхананың  ас  әзірлеу  блогының  санитарлық – гигеналық  жағдайы  жақсы.  Оқушыларды  тамақтандыру  белгіленген кестеге  сай  жүргізіледі.  Оқушылардың  тамақтануы  мәзірге  сай дайындалған.  Ыстық тамақты ұйымдастыруда әрбір тамақтану кезеңінде ыстық тамақты- бірінші қосымша таңғы аста және екінші тағаммен сусындар түскі аста қолданылады.
Ыстық тамақ туралы
30
сәуір
2024
Ыстық тамақ туралы
Асхананың  ас  әзірлеу  блогының  санитарлық – гигеналық  жағдайы  жақсы.  Оқушыларды  тамақтандыру  белгіленген кестеге  сай  жүргізіледі. Ыстық тамақты ұйымдастыруда әрбір тамақтану кезеңінде ыстық тамақты - бірінші қосымша таңғы аста және екінші тағаммен сусындар түскі аста қолданылады; -азық- түлік өнімдері арнайы ыдыста жеткізіледі; -ас дайындау технологиясы мен азықтың суықтай өңделуі, тағам өнімдерін сақтау шарттары және мерзімдері қадағаланылады;  Күнделікті  дайындалған тағам ас
Ыстық тамақ
29
сәуір
2024
Ыстық тамақ
Бүгінгі күнге  ыстық тамақпен қамтылатын бала саны  901 оқушы. Оның ішінде  1-4 сыныптар  751 оқушы, 5-11 сынып  оқушы  аралығындағы  аз қамтылған  отбасыдан шыққан  150 оқушы  ыстық тамақпен  қамтылды. Дайындалған тағам ас мәзіріне сәйкес келеді.
Ыстық тамақ
26
сәуір
2024
Ыстық тамақ
Оқушылардың  тамақтануы  мәзірге  сай дайындалған. Тамақтың сапасын дәм тату бойынша анықталды. Тамақ дәмді,  органолептикалық  талаптарға сай.  Барлық  азық-түліктердің  жарамдылық  мерзімі  аспаған.  Пісірілген  самсалар  сатылып  кетеді, келесі күнге  нан да қалмайды.
Ыстық  тамақ туралы
25
сәуір
2024
Ыстық тамақ туралы
Асханада  тыйым салынған  тағам түрлері  жоқ.   Тағам түрлері ас мәзіріне сай.  Тамақтың  сапасы  дәм тату  бойынша  анықталды. Тамақ дәмді, органолептикалық  талаптарға сай. Тамақтану  блогының  тазалығы  жақсы,  тамақ  салынатын  ыдыстар таза. 
Ыстық тамақ
24
сәуір
2024
Ыстық тамақ
Асхананың  ас  әзірлеу  блогының  санитарлық – гигеналық  жағдайы  жақсы.  Оқушыларды  тамақтандыру  белгіленген кестеге  сай  жүргізіледі. Күнделікті  дайындалған тағам ас мәзіріне сәйкес келеді. Оқушыларға  ас мәзірі  бойынша ыстық тамақ берілуде.
Ыстық  тамақ  туралы
23
сәуір
2024
Ыстық тамақ туралы
Бракераждық  комиссиясы лицей  асханасын  тексеріп  акт  түзді. Асханасының  тазалығы, санитарлық  жаздайы, дайын тамақтың сапасы тексерілді.  Тексеру қортындысы  бойынша  асхананың  тазалығы  қанағаттанарлық деңгейде, санитарлық  нормаға  сай  және дайын тамақтың сапасы  қанағаттанарлық  екендігі  анықталды. Күнделікті  дайындалған тағам ас мәзіріне сәйкес келеді. Тағамдардың  дәмін  көріп, талқыланды. Порциялық  тәрелкелер жаны  кетіксіз, кампот  ішетін  бакалдар  таза.   Комиссия  мүшелері 
Ыстық тамақ
22
сәуір
2024
Ыстық тамақ
Ас мәзірі  күнделікті  уакытылы ілінеді.  Жеткізілген  өнімдер әкелінген күні  сатылады.   Асхананың  ас  әзірлеу  блогының  санитарлық – гигеналық  жағдайы  жақсы.  Оқушыларды  тамақтандыру  белгіленген кестеге  сай  жүргізіледі.  Порциялық  тәрелкелерді кетіксіз, жарықшақсыз бүтін  тәрелкелерге  ауыстыру.   Тағамдарға   дәмдеуіштерді  қоспауын  ұсынды.
Ыстық тамақ
19
сәуір
2024
Ыстық тамақ
  Мектеп асханасында тамақ әзірлейтін бөлімінде  білікті аспаздар жұмыс істейді, тамақтандыру блогы санитарлық жағдайға сай. Ыстық тамақты ұйымдастыруда әрбір тамақтану кезеңінде ыстық тамақты, бірінші қосымша таңғы аста және екінші тағаммен сусындар түскі аста қолданылады, азық-түлік өнімдері арнайы ыдыста жеткізіледі, ас дайындау технологиясы мен азықтың суықтай өңделуі, тағам өнімдерін сақтау шарттары және мерзімдері қадағаланылады.  Бүгін 1-4 сыныптарда  І ауысымда  420 оқушы  ыстық  тегін